Image Alt
  /  Trainingsacteurs gezocht
O.a. fysieke trainingsacteurs gezocht voor de Landelijke Politieacademie & Justitie

Naar aanleiding van een aantal jaren acteren binnen de trainingen van onder andere de Politieacademie, Justitie en diverse afdelingen binnen Defensie, is het werkaanbod snel groter geworden.

Door deze snel groeiende vraag, zoeken wij mensen met ervaring binnen deze branche, die fysieke rollen in trainingen willen gaan spelen.  
 
Wij zijn met onze zaak 24Prepared onderdeel geworden van het grootste netwerk van Nederland op het gebied van trainingsacteurs, welke voor de overheid worden ingehuurd.
Daarmee hebben wij nu zoveel capaciteit in samenwerking, dat we eigenlijk alle type trainingen volledig op maat kunnen gaan invullen. 
 
Zelf specialiseren wij met name in acteurs met een verleden binnen Politie, Justitie en/of Defensie, in combinatie met een achtergrond in verdedigingssport en/of de acteerwereld.
Uitsluitend acteurs die zelf ook meedenken, dezelfde taal spreken, weten wat het einddoel inhoud, om zonder blessures tot aan het hoogste niveau en hoogste geweldsspectrum te kunnen trainen.
 
Op dit moment zijn wij door heel het land actief met prachtige trainingen! 

Onze vraag aan jou:

Als je graag wat wilt bijverdienen, met nog steeds prachtig werk binnen de veiligheidsbranche, of je nog een kennis te binnen schiet, welke hier geschikt voor zou zijn.

Zou je ons dan willen contacten?
 
– De verdiensten zijn vanaf €130,- excl. BTW per dagdeel, (meer specifieke of meer tactische trainingen zijn hogere premies aan verbonden) 
– Wij werken met een prachtig plansysteem, waarin je zelf ten alle tijden kunt aangeven wanneer je kunt of juist niet kunt
– Je kunt zelf kiezen of je een eenmanszaak aanmaakt, of via Payroll betaald krijgt
– Je kunt zelf aangeven voor welk type casussen je wilt werken
– Wij kunnen je op alle facetten bijspijkeren in een van onze trainingslocaties
– Je zit in een database met het grootste werkaanbod binnen deze branche, waardoor je wanneer het jou uitkomt op een ontzettend leuke manier bij kunt verdienen

Ons bedrijf:
24Prepared
www24Prepared.nl
 

Wij werken o.a. samen met:
Take4ce

Equipe Acteurs
Actinc
Kapok
Factor Veermans
Dubbel E
Service Inc
Do Inc
Easy Actors
Unit3
Re-Act
Buro Acting
T.actgroup
H.E.L. Shooter
 

Diverse sportscholen (Jiu Jitsu / Krav Maga etc)

Lijkt het je interessant?

Stuur dan een CV (met foto), jouw telefoonnummer en e-mail adres naar info@24prepared.nl